З 21 листопада 2016 року набула чинності офіційна заборона плавання на Дніпрі. На водоймах регіону – у Дніпропетровській області – у зв'язку з настанням холодів наразі закрито рух для малих суден. Час упорядковувати свій надувний човен і відправляти його на зимове зберігання. Тут докладно розказано, як правильно його доглядати. А якщо у Вас досі немає човна ПВХ - саме час його купити. Тому що саме зараз компанія Ладья проводить акції та дарує подарунки!

Рішення про закриття навігації було ухвалено 18 листопада головою обладміністрації – розпорядження підписав Гліб Пригунов. Нагадуємо, що в поняття "малі судна" входять надувні човни та байдарки, катери та гідроцикли, моторні та гребні плавзасоби, вітрильні судна та катамарани, а також хаусботи (плавучі будинки та дачі).

Зимове закриття навігації - надувна байдарка Ладья 530

Закриття навігації у 2016 році з 21 листопада зумовлене одразу кількома причинами:

- необхідність забезпечення безпечного руху плавзасобів;

- бажання впорядкувати використання плавзасобів у всій акваторії області;

- необхідність запобігання нещасним випадкам з людьми на воді;

- дотримання безпеки довкілля у плані екології;

- необхідність підтримки громадського порядку.

Зима близько. До її початку лише тиждень. Зимова риболовля на льоду – гідна альтернатива закритій навігації. Але лише за умови дотримання правил безпеки на льоду.

Плюс до всього Ви просто не встигнете скучити, адже компанія Ладья пропонує Вам взяти участь у відеоконкурсі. Правила конкурсу можна переглянути тут. Надішліть нам відеоогляд свого надувного човна ПВХ Ладья, отримайте гарантований подарунок та виграйте цінні призи!